25/1/09

Un nou llibre de l'Àvia Remei pel mes de febrer



L'autora de Cossetània que més llibre ha venut és Remei Ribes Aguilera, L'Àvia Remei. Del seu primer llibre, La cuina de l'Àvia Remei se n'han venut 46.000 exemplars i del segon, Plats i secrets de l'Àvia Remei, 31.000. A més a més hem publicat Àvia Remei, vull cuinar! i L'Àvia Remei talla el bacallà, que també han tingut una molt bona acceptació. Les quatre obres les hem publicades en castellà a Lectio Ediciones.
Ara, acabem de portar a impremta un nou llibre de l'Àvia Remei. Serà un llibre excepcional, diferent dels anteriors, especialment pel seu aspecte físic. En el llibre s'hi recullen els millors plats de l'Àvia Remei i s'incorporen receptes noves d'aquesta popular cuinera. A més a més, per primer cop en la seva bibliografia publiquem un llibre amb fotografies dels plats, amb espectaculars imatges de Josep Borrell Garciapons. És un llibre amb un format més gran que els anteriors (24 x 22,5 cm), amb enquadernació en tapa dura, a tot color, amb paper estucat i on hi trobarem el millor de la cuina de l'Àvia Remei, els seus plats de cuina catalana, de la cuina de tota de la vida.
Acompanyo aquest post amb tres imatges: la de la coberta, dalt de tot, i dos dels plats que surten fotografiats al llibre.