7/7/10

Sobre dues notícies

A Cultura 21 llegeixo que un estudi realitzat per la consultora Nielsen diu que es triga més a llegir un llibre en suport electrònic que en paper, però em quedo amb la dada sobre la satisfacció en l'ús de cada dispositiu de lectura. La notícia diu:
A l'hora de valorar la satisfacció amb cada dispositiu, l'iPad es va imposar amb un 5,8 sobre 7. El van seguir Kindle amb un 5,7, i el llibre imprès amb un 5,6.
El temps dirà però amb el poc temps que l'iPad està al mercat sembla que com en altres productes, Apple marca altre cop tendència.
I una altra qüestió pel que llegeixo també a Cultura21 es veu que la Comissió Europea ha hagut d'autoritzar que Planeta pugui entrar al Cercle de Lectors, tot plegat perquè es puguin garantir les normes de la competència. Ja trobo bé que se sigui escrupolós en aquest sentit, però hagués estat bé que s'hagués analitzat de forma similar quan en el seu dia es va formar el Grup 62 que té un domini del mercat especialment en narrativa que no seria acceptat si Catalunya tingués un estatus d'un país normal.