10/7/08

Tenir temps per llegir

He estat us dies de vacances, cada any en faig una setmana a començaments de juliol, i he xalat com feia temps que no em passada en poder tenir força temps per llegir. Habitualment, esgarrapo minuts de diferents moments del dia per dedicar-los a la lectura però durant uns dies he disposat de força hores de relax per poder llegir tranquil·lament. Quin plaer quan ho pots fer en calma. He fins i tot lamentat no haver pres més lectures pendents. Vaig fer curt amb les previsions de lectures. He pogut llegir El Celler, de Noah Gordon, i Més enllà dels anells, de Jordi Camps, d'ambdós llibres en dedicaré un comentari en propers posts.
Avui he arribat al migdia al despatx i m'he trobat la taula plena de correspondència per obrir i el correu electrònic amb un munt de missatges per respondre. Ara es tracta de posar-ho tot el dia i esperar el proper descans (que serà aviat, ja en parlaré també en un proper post), per poder tornar a desconnectar. De fet aquests mesos d'estiu ens permeten baixar un xic el ritme de tot l'any, cosa que ja convé, després de no haver fet cap dia de festa extra (només els assenyalats en el calendari), ni per Nadal, ni per Pàsqua, ni per cap pont.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Hola Jordi,

M'he adonat amb sorpresa que jo no tenia enllaç al teu blog des del meu , i que ni tu ni jo no teníem tampoc a la llista un blog "essencial" sobre la temàtica llibresca: em refereixo concretament al Diari d'un llibre vell, que resulta ser, a més, el blog del degà els blogaires dels blogaires catalans, Xavier Caballé.
Voilà, espero que t'interessi aquesta informació.

Salut.