27/8/09

I tu per quin vas?

És temps de tornar a la feina després d'un període de descans. He aprofitat la meva estada en un càmping a Santa Pau (Garrotxa) per passejar, sortir en BTT, descansar, no fer res, xerrar amb amics i llegir alguns originals de Cossetània i alguna lectura per plaer. Per deformació professional miro sempre quins són els llibres que llegeixen els companys campistes. Habitualment, la selecció és molt variada i n'hi ha per a gustos diferents. Enguany però la selecció era monotemàtica: la trilogia Millennium d'Stieg Larsson era la protagonista de pràcticament totes les lectures i qui no llegia algun dels tres volums, en la gran majoria dels casos, era perquè ja ho havia fet abans. La pregunta entre els lectors era: I tu per quin vas? I depèn de quina resposta s'iniciava un conversa sobre la trilogia: què si quin t'ha agradat més, que què t'han semblat, enganxa oi? etc.
Jo també he sigut aquest estiu lector del Larsson. M'he polit els tres volums. El darrer aquests dies de vacances. Bé, una petita part d'aquests dies ja que quan vaig començar-lo, com em va passar ens els dos anteriors, no el vaig poder deixar fins a acabar-lo. I entre el primer i el segon, la pel·lícula, que encara no l'havia vist.
En fi que m'ha quedat per una banda la satisfacció d'haver llegir una gran sèrie i per l'altre com editor prefereixo que, com en anys anteriors, les lectures siguin més repartides, que hi hagi més varietat. De totes maneres, serà difícil que es repeteixi a curt termini un fenomen com la trilogia Millennium.

1 comentari:

Quico ha dit...

Com és que a mi em fan pànic agafar aquests llibres boom? Sempre espero dos o tres anys i mirar de fer-ho després d'aquesta època. Per cert, et deixo el meu blog, molt verd encara per anar fent http://quicorull.blogspot.com/