31/10/10

16 forfets de regal amb la compra del llibre, "Temps de neu. 25 anys"

Una de les apostes més importants de Cossetània per aquesta campanya de Nadal serà el llibre Temps de neu. 25 anys, d'Antoni Real en el qual es fa un repàs dels 25 anys d'aquest programa de TV3, pioner en la informació de neu a Catalunya. És un llibre de gran format, de regal, amb tapa dura i a tot color, amb impressionants fotografies que agradaran als afeccionats a aquest esport d'hivern. Arribarà a les llibreries durant la segona setmana del mes de novembre.
El llibre tindrà una promoció molt destacada, gràcies a l'Associació Catalana d'Estacions de Muntanya (ACEM). En tots els llibres es regalaran 16 forfets per a les estacions d'esquí catalanes: un forfet per cada estació, tant per les d'esquí alpí com per les d'esquí de fons. Aquesta promoció ja la vam fer de manera similar en el llibre 100 anys d'esquí a Catalunya i va tenir molt èxit, de manera que després de la campanya de Nadal ja no hi havia llibres per vendre. Aquest setmana hem començat a promocionar l'obra i hem rebut un allau de persones que demanaven informació del llibre i de la promoció i ja tenim reserves.
En la promoció, els lectors del llibre disposaran d'un forfet per a cada estació d'esquí catalana ja que amb la promoció es pretén que els esquiadors catalans coneguin les diferents estacions d'esquí que hi ha al nostre país. Hi haurà tres estacions d'esquí alpí per a les quals es podrà disposar de la promoció sense limitació, és a dir que es podrà aprofitar el forfet de regal en qualsevol moment i dia de la temporada; n'hi haurà d'altres en què la promoció serà per a dies d'entre setmana o per a determinats moments de la temporada. A les estacions d'esquí la promoció és vàlida per a qualsevol moment de la temporada. En qualsevol cas, la promoció serà una excel·lent manera de poder celebrar els 25 anys dels programa de TV3, Temps de neu.
Afortunadamnet, a hores d'ara tenim ja resolta la logística dels nostres llibres i Temps de neu. 25 anys no tindrà cap problema per arribar a les llibreries. Teníem per aquesta temporada de tardor-hivern una bona oferta de llibres (La Riera, Temps de neu. 25 anys, Primera guia del boletaire que aquesta setmana estava en el segon lloc en el top ten de vendes de no ficció de l'Avui, Bèsties i bestioles o, entre d'altres, Escoltant Cruyff, que arribarà a les llibreries aquest mes de novembre) i d'aquí ve la gran preocupació que vam tenir quan se'ns anuncià el tancament d'Arc de Berà ja que ens obligava a resoldre ràpid, molt ràpid, el futur del nostre sistema logístic.
Per altra part, pel que fa al conflicte pel tancament de l'Arc de Berà, aquesta setmana que avui diumenge s'acaba ha sigut intensa, molt intensa (roda de premsa dels editors, reunions importants, trucades, etc.). Tot plegat, però, ha avançat i s'ha obert un nou procés negociador amb Arc amb el que s'està treballant per arribar a una solució que permeti tenir als editors un sistema que garanteixi el cobrament del deute.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Quines son les estacions de entre semana?? i les del cap de semana tan es dissabte kom diumenge?

Jordi Ferré ha dit...

En aquest enllaç trobareu tota la informació de les disponibilitats de la promoció: http://premsacossetania.blogspot.com/2010/11/publiquem-les-condicions-per-utilitzar.html

Anònim ha dit...

tinc una pregunta, es pot utilitzar els 16 forfets a la mateixa estació? Cada hivern vaig a Boi Taüll i m'agradaria saber si puc disposar de 16 forfets gratuits en aquesta mateixa estació,
gràcies per la resposta!
Salut!

Jordi Ferré ha dit...

És un forfet per cada estació d'esquí de Catalunya, un per cada. No es pot acumular la promoció a una sola estació d'esquí.

Enric ha dit...

Bona tarda:
Jo vaig enviar les meves dades farà cosa de mes i mig i encara no he rebut cap resposta en relació al tema dels forfaits.
Em podrieu informar de com està la cosa o de quan els enviareu?
Us podeu posar en contacte a la següent direcció: ealvargo@gmail.com
Gràcies

clara +3 ha dit...

Hola, jo tinc el llibre però no trobo ON enviar les meves dades...a quina adreça?

Si algú ho sap respondre li estaré molt agraïda...

Clara

Jordi Ferré ha dit...

Les butlletes s'han d'enviar a:
Associació Catalana d'Estacions d'Esquí i Activitats de Muntanya
C/Camps i Fabrés, 3-11, 2n 8a - 08006 Barcelona