26/12/10

El Club de Lectura Virtual

Amb la creació de la nova Sala de Premsa de Cossetània hem posat en marxa un Club de Lectura Virtual amb la voluntat de poder saber de primera mà el què en pensen els lectors dels nostres llibres. Aquesta setmana hem enviat un e-mail a les persones que reben les novetats de l'editorial i als seguidors de Cossetània a Facebook tot explicant el què han de fer les persones que vulguin participar-hi. Aquest és el text que s'ha enviat:
Cossetània Edicions ha obert un club de lectura virtual al qual ja es pot accedir a través d’una nova pàgina web (www.cossetania.com/premsa/club-de-lectura). A partir de la inscripció al club, l’editorial ofereix la possibilitat d’aconseguir les seves obres i compartir-ne l’opinió, amb l’objectiu d’incentivar la formació d’una comunitat de lectors.
Per inscriure-s'hi, s’ha d’omplir el formulari que es troba a la pàgina del club de lectura. L’editorial repartirà de 10 a 15 exemplars de cada novetat que aparegui al club entre els membres que hagin seleccionat les obres d’aquella temàtica. Els que la rebin, tindran un mes per enviar una ressenya, de com a mínim quinze línies, i la valoració numèrica. Els articles apareixeran a la pàgina del club, on els diversos participants hi tindran accés per poder-los comentar i obrir debats sobre les diverses lectures. Els autors també hi podran accedir per parlar sobre les seves obres i respondre les preguntes dels lectors.
Un cop al mes, Cossetània sortejarà entre els membres del club un val de 50 euros per gastar en els llibres que escullin de l’editorial.
Ens interessa molt saber l'opinió dels lectors dels llibres de les diverses temàtiques que publiquem a l'editorial, per això les persones que vulguin participar podran triar quin tipus de llibres voldran comentar. Tots els estudis ens diuen que els editors cada cop necessitarem més saber què pensen els lectors i a partir d'aquí establir les estratègies de l'editorial. Aquest doncs és un primer pas encaminat a crear una comunitat de lectors al voltant de Cossetània que en el futur ens pot ser de gran ajuda de cara a prendre decisions. Ara iniciem aquest camí, si tots ens hi sentim còmodes les possibilitats que s'obren poden ser nombroses. De moment, el Club de Lectura ja compta amb un bon nombre d'inscrits.

2 comentaris:

M VICTORIA GIRONES PUÑET ha dit...

Gràcies per l'oportunitat! Jo ja he rebut dos llibres de Cossetània per ser seguidora del facebook, crec que són molt bones iniciatives per fomentar la lectura i donar a conèixer els escriptors de la terra.

Aquests dies vaig comprar Llinatge de Miquel Esteve i l'estic llegint.

Ja estic esperant la primera lectura del club de lectura, espero que sigui tombes buides...

Oriol M. ha dit...

Un cop més, us poseu al capdavant de les editorials catalanes.
Magnífica iniciativa!