27/3/11

D'intensa activitat promocional

S'acosta Sant Jordi i l'activitat promocional a Cossetània està en el seu punt més àlgid. Des de dilluns s'ensobren i es porten a Correus els catàlegs de Cossetània i Lectio amb les novetats per aquest Sant Jordi. Les més de 6.000 persones que tenim en el mailing de l'editorial rebran d'aquí uns dies aquesta publicació perquè puguin veure les nostres propostes per al proper Dia del Llibre.
A inicis de setmana enviem per e-mail a totes les adreces que tenim al nostre mailing electrònic un missatge amb totes les presentacions de la setmana. Impressiona: onze presentacions. Me'n toquen tres en una setmana en què entre presentacions i compromisos de l'Associació d'Editors en Llengua Catalana he hagut d'anar quatre dies a Barcelona. De les presentacions hem queda la il·lusió d'un autor, Andreu Gabriel, en veure com la seva primera obra El poble dels homes tristos és editada; l'encertada definició que el poeta Joan Guasch en va fer de Celdoni Fonoll, "poesicultor", i l'entusiasme de Darío Porras en la presentació de l'Abarçadari, qui va dir literalment que ell havia nascut "gràcies al Barça". El perquè, al pròleg del llibre ho explica.
Miro l'agenda de la setmana vinent i veig que està atapeïda com la que finalitzem. En tinc assignades quatre, entre elles la presentació a la llibreria Bertrand de Les millors postres de l'Àvia Remei, la darrera publicació de Remei Ribas que en un llibre vistós i il·lustrat ens ofereix les seves millors propostes per acabar els àpats. I com a presentació original la que Jesús Maria Tibau ha preparat per al seu nou llibre I un cop de vent els despentina. Dilluns dia 28, a les 20 h. realitzarà una presentació virtual al seu blog.
I mentre, hem acabat de resoldre aquesta setmana el sistema de distribució dels nostres llibres per a l'Estat espanyol que després del tancament d'Arc de Berà no havia quedat acabat de definir. En parlaré més detalladament en un proper post. En tot cas, el que estava clar és que la forma de treballar que hem fet fins ara amb la distribució de Lectio, que era la que ens va oferir Arc de Berà, amb una xarxa de subdistibuïdors per a les difrents zones de l'Estat espanyol ha resultat del tot ineficient. Esperem que en l'opció escollida que hem de posar a la pràctica abans de l'estiu, els llibres de Lectio, la majoria dels quals tenim editats també en català i que tenen una bona sortida pel mercat de Catalunya, siguin distribuïts de forma adequada per les llibreries de l'Estat espanyol.

1 comentari:

Jesús M. Tibau ha dit...

us espero al meu blog el dia 28, a les 20.00!