22/4/11

Mirant el cel

Després de molts dies atrafagats i d'anar amunt i avall i de no tenir temps ni de pensar en el blog, avui arriba una jornada de descans que ens el passarem com el pagesos fan tot l'any, mirant el cel, tot intentant endevinar si demà plourà o no. Com diu la dita "no plou mai a gust de tothom", ja que aquesta pluja que ens fa anar de corcoll és molt beneficiosa pels qui viuen de la terra. L'aigua a l'abril és un regal per als pagesos per allò de "abril mullat, de pa en ve carregat", mentre que pels editors i llibreters ens fa més por allò de "carrers mullats, calaixos eixuts".
De totes les entrevistes que m'han fet aquests dies els mitjans de comunicació, la climatologia ha estat la temàtica que ha sortit sempre. Hem estat pendents del Meteocat i de les previsions que dia a dia actualitzava respecte la diada de Sant Jordi, com si el fet d'estar-hi a sobre i d'estar pendent de les notícies meteorològiques de la ràdio i la televisió servís per alguna cosa.
En tot cas, el que havíem de fer ja s'ha fet. Hem editat els llibres, els hem distribuït, hem fet les presentacions, s'han promocionat, hem editat un catàleg amb les novetats, l'hem enviat i ara la única cosa que podem fer es esperar amb il·lusió la diada de Sant Jordi.
El dia del llibre i tot el que hi ha al seu voltant és esgotador, però és un invent extraordinari que si no existís l'hauríem de crear. Ara toca gaudir-lo.
Que demà tingueu tots una bona diada de Sant Jordi! Faci el temps que faci.

2 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

heu pensat de fer llibres impermeables?
Bon Sant Jordi!

Teresa Costa-Gramunt ha dit...

Farem el Sant Jordi faci el temps que faci. Bona Diada, Jordi, i bon dia del teu sant!