2/10/08

Cuida-les Chomolungma i la Fira del Llibre de Muntanya

El proper cap de setmana, el 4 i el 5 d'octubre, es portarà a terme la setena edició de la Fira del Llibre de Muntanya del Collsacabra. A Cossetània des del primer any que hi participem. És un Fira que lliga molt amb el nostre catàleg. A més el marc del Collsacabra és immillorable. Enguany es portarà a terme a Rupit.
Cada any, la Fira es dedica a alguna temàtica concreta i enguany les xerrades i altres activitats giren al voltant de la dona i la muntanya. Això ens ha vingut perfecte per poder fer la primera presentació del llibre Cuida-les Chomolungma. Catalanes al sostre del món, de Sílvia Ferrandis. En aquest llibre es detalla l'expedició que quatre catalanes van realitzar la primavera del 2004 i que va culminar amb la conquesta del cim més alt del planeta.
També aprofitarem la Fira per realitzar la presentació de llibre Cels de zafir. Les ascensions catalanes més emblemàtiques als 14 vuitmils, d'Edu Sallent, que vam editar com a novetat en la darrera campanya de Sant Jordi i que ha tingut una molt bona acceptació.