31/12/07

Un calendari especial

El darrer full del calendari del 2007 està pràcticament exhaurit i és hora de penjar al despatx el calendari que faré servir durant l'any 2008 per poder seguir com passen els dies, les setmanes, els mesos... El darrers dies he rebut un munt de calendaris de taula. N'escolleixo un i els demés van directament al reciclatge. Dels de paret també en tinc per triar. Habitualment, em quedo amb un d'una les impremtes proveïdores, però enguany me n'ha arribat un de diferent, un calendari especial. És el calendari de la Fundació Privada Mas Albornà, que com s'indica en el text que acompanya el calendari "és una entitat sense ànim de lucre que té com a finalitat la integració social i laboral de les persones adultes discapacitades (principalment, psíquiques, però també amb malalties mentals, físiques i sensorials) de la comarca del l'Alt Penedès".
Els mesos de l'any estan acompanyats per una fotografia d'una persona de la Fundació Mas Albornà i d'un famós (esportista, escriptor, casteller o periodista). Dotze mesos, dotze famosos (Antoni Bassas, Leo Messi, Jordi Llavina, Albert Om, Lluís Esclassans -cap de colla dels Castellers de Vilafranca-, Manel Fuentes, Mari Pau Huguet, Xavi Hernàndez, Santi Carda, Xavi Torras, Thierry Herny i Mònica Terribas) i dotze col·laboradors de Mas Albornà (Raquel Rodríguez, Laura Escura, Eloi Gallart, Joasmín Concha, Rossend Domènch, Antoni Sabater, Divina Espachs, Juan Carlos Pacheco, Jordi Rovira, Guillem Jurnet, Juan Rodríguez "Juanín" i Montse Figueres). Les fotografies han estat realitzades de forma excel·lent per Santi Cabezas.
El calendari s'arrodoneix amb un conte escrit expressament per l'escriptor Jordi Llavina. En cada pàgina del calendari s'ha extret una frase del conte i una paraula. Dotze mesos, dotze famosos, dotze col·laboradors de la Fundació i dotze paraules que si ens les apliquem ens faran millors persones (experiència, professionalitat, tenacitat, creativitat, optimisme, sensibilitat, diferència, fortalesa, dinamisme, capacitat, proximitat i superació). Dotze paraules que poden ser dotze bons propòsits per a l'any que estem a punt de començar.
Bon any 2008!!!

1 comentari:

Jesús M. Tibau ha dit...

Bon any i que el 2008 vingui carregat d'emocions i de bons llibres!