7/10/08

15 forfets gratis amb la compra del llibre "100 anys d'esquí a Catalunya"

Acabem de portar a impremta el llibre 100 anys d'esquí a Catalunya de Toni Real, en el qual es fa un repàs històric als 100 anys d'aquest esport que han passat des de finals del 1908 quan es va fer la primera esquiada a Catalunya. El llibre està il·lustrat amb extraordinàries fotografies de diferents èpoques d'esquí del nostre país. És un llibre de gran format, amb 232 pàgines a tot color i amb tapa dura. És un llibre de regal. El llibre l'hem editat en col·laboració amb TV3 i compta amb el suport de la Federació Catalana d'Esports d'Hivern, del Centre Excursionista de Catalunya i de l'Associació Catalana d'Estacions de Muntanya. Precisament amb aquesta darrera entitat s'ha pogut concretar una interessantíssima promoció que acompanya el llibre i és que el volum comptarà amb un val que es podrà bescanviar per 15 forfets completament gratuïts per a totes les estacions d'esquí catalanes (les d'esquí alpí i les d'esquí nòrdic). El val permetrà obtenir un forfet per cadascuna de les estacions d'esquí. El conjunt aconseguit entre el llibre i la promoció dels forfets estem convençuts que formen un producte molt atractiu per a la temporada de neu 2008-09.
Aquest és el text que es publica a la contraportada del llibre:
Els primers esquiadors catalans van ser autodidactes. Van aprendre a base de patacades i sense que ningú els ensenyés. Cronistes de l’època asseguren que el primer dia d’esquí als Rasos de Peguera va ser una jornada plena de caigudes i decepcions. Cent anys després, l’esport blanc s’han convertit en un dels principals motors econòmics de les comarques dels Pirineus.
Desembre del 1908: un reduït grup de la burgesia barcelonina, socis del CEC, comencen a esquiar amb més pena que glòria. A poc a poc aniran superant tots els entrebancs propis de l’època i de la inexperiència; de seguida arribaran les primeres competicions a Ribes, les anades col·lectives a la Molina, l’obertura del xalet-refugi i el primer teleesquí de Font Canaleta. L’ensenyament als aranesos, la construcció del cremallera de Núria, les primeres escoles, la Guerra Civil espanyola, els primers campions, la nevada del 1962 a Barcelona, els olímpics catalans, els primers surfistes de neu…

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Pregunta:
Els 15 forfets gratis poden ser en cap de setmana?
On està el "truc"?
Te bona pinta el llibre.
Apa. Ernest.

Anònim ha dit...

Gijo que te ¨truc¨ perque sino ja haurien contestas, a més, les estacions d'esquí no estan per regalar forfets ....

Jordi Ferré ha dit...

Amb el llibre hi haurà una butlleta que s'haurà de tallar de la solapa i que anirà numerada. Aquesta butlleta s'enviarà a l'Associació Catalana d'Estacions d'esquí qui contactarà amb cadascú i dirà les disponibilitats de cada estació d'esquí, ja que cal regular-ho perquè no hi anessin al mateix dia totes les persones a esquiar. Tothom qui tingui la butlleta podrà esquiar de forma gratuïta en totes les estacions d'esquí catalanes d'esquí alpí i d'esquí nòrdic. Això sí, una vegada en cada estació d'esquí.

Anònim ha dit...

Entés, però la pregunta es: podré esquiar en cap de setmana? Aquest any?

Anònim ha dit...

Quan surt el llibre?

Cossetània Edicions ha dit...

Aquest cap de setmana a la Fira de Neu de Vic ja hi haurà llibres i el llibre començara a distribuir-se a finals de la setmana vinent.

Anònim ha dit...

Jo mel vaig comprar a Vic.
El llibre val la pena i si a sobre et regalen 15 ff... Avui he anat a entregar la butlleta amb les meves dades a ACEM? M'han dit que m'enviarien un mail amb la disponibilitat de les estacions. El forfet tambè valdrà pels caps de setmana?

Grácies!

Silice ha dit...

Em sembla bona idea sempre i quan la "la disponibilitat" s'entengui com una cosa raonable, que no sigui que per quan et contestin ja no en quedi cap dia de cap de setmana a Baquèira, La Molina o Masella.

Anònim ha dit...

Hola! sembla ser que la dsponibilitat es refereix a que hi ha estacions que hi pots anar en dies festius i d'altres en laborables! falta saber quines accepten cada cosa. Algú ho sap?? gràcies..

Anònim ha dit...

http://www.surfdeneu.com/varis/ForfetsRegalCentenari.pdf aqui hi diu la disponibilitat de casa estació.