3/12/08

Catàleg conjunt d'edi.cat

Una de les primeres actuacions conjuntes que hem fet a edi.cat és la impressió d'un catàleg conjunt de les tres editorials que de moment formem la plataforma (Angle, Bromera i Cossetània) amb les principals novetats per aquesta campanya de Nadal. El catàleg s'està en aquests moments distribuint pels mailings de les tres editorials i també per mitjà del nostre distribuïdor L'Arc de Berà i de les llibreries. En cas que algú desitgi rebre'l pot demanar-ho a qualsevol de les tres editorials i l'hi enviarem per correu. En el nostre cas, el catàleg d'edi.cat el distribuïm conjuntament amb el de Cossetània, que aquest cop té el format de revista A-4 i també amb el de Lectio Ediciones (aquí el podeu veure). Aquesta no és la primera ocasió que a Cossetània participem en l'edició de catàlegs conjunts amb altres editors. Fa uns anys, ho vam fer en diverses ocasions tant per Nadal com per Sant Jordi amb les novetats conjuntes nostres, d'Arola Editors, d'Edicions El Mèdol i de la Diputació de Tarragona. Estem convençuts que fer actuacions de promoció conjunta entre les editorials independents és una bona fórmula per posicionar-se millor en el mercat i per tenir més ressò.

Col·laboració amb llibreteres
I de col·laboració amb editors a col·laboració amb llibreters. La llibreria Muntanya de Llibres de Vic m'ha fet arribar diverses fotografies de l'aparador que ha realitzat en motiu del número 100 de la col·lecció Azimut i en motiu de la publicació del llibre 100 anys d'esquí a Catalunya. Amb Muntanya de Llibres hi mantenim una excel·lent relació. Participem conjuntament al Saló de Muntanya de Vic i al de Manresa, hem fet promocions conjuntes i en el seu espai hi realitzem presentacions. El treball conjunt amb els llibreters independents és també una de les millors fórmules que tenim per promocionar els nostres llibres i que hem d'intensificar.

3 comentaris:

xavier ha dit...

Jordi:
Felicitats! Ara bé no ho tenieu una versio electrònica de vostre catalèg?
Visc bastant lluny de Catalunya i enviar-lo al meu pais tardarà molt sobretot per Nadal.

xavier

Cossetània Edicions ha dit...

De moment, no el tenim en format digital. Edi.cat tot just acaba de començar el seu rodatge i estem construïnt una plataforma digital i un web.

Muntanya de Llibres ha dit...

El futur electrònic dels llibres no deixa de ser una incógnita, però sí algú estarà preparat sense cap mena de dubte serà en Jordi i lógicament Cossetània.