22/2/09

De relats eròtics

Permeteu-me que avui faci una mica d'autobombo. L'any passat, tal com vaig explicar en aquest post, vaig guanyar el 6è Concurs de Relats Eròtics del Carnaval de Vilanova, convocat per l'Agrupació de Balls Populars de Vilanova i la Geltrú amb la col·laboració de l'Ajuntament d'aquest municipi. L'organització del concurs publica cada tres anys un llibre amb els relats guanyadors de les tres darreres edicions i els dos finalistes de cada any. Com que el concurs de l'any passat era la sisena edició, ara es publica el llibre amb els guanyadors del 4t, 5è i 6è concurs (Alfred Sala, Hèctor Alonso i un servidor) i dels dos finalistes d'aquestes edicions (Jordi Boladeras -en dues ocasions-, Ramon Pardina, Santi Mas -en dues ocasions-, i Nel·lo Navarro). En total doncs, nou contes, entre els quals el que vaig escriure jo: "L'obsessió". 
Resulta que unes setmanes després que m'entreguessin el premi els organitzadors ens van demanar a Cossetània que presentéssim una proposta de coedició del llibre, basada en què els organitzadors del concurs col·laboren en l'edició de l'obra amb l'adquisició d'un nombre d'exemplars que redueix en part el risc de l'editor, cosa que possibilita que l'obra sigui editada. La proposta que vam presentar des de Cossetània va ser acceptada i l'obra titulada Més enllà de la màscara ha començat a comercialitzar-se fa uns dies i es presenta el dimarts dia 24 a les 7 de la tarda a la Sala Toc de Vilanova.

Més sobre relats eròtics
Coincidint en el temps amb aquesta publicació, acabem d'editar amb el segell en castellà Lectio Ediciones, el llibre Ruborízate. Nuevos cuentos eróticos para sonrojarse, de l'autora del Quebec Marie Grey. Aquesta autora, amb gran èxit al Canadà, té obra traduïda a força idiomes i ha venut més de 750.000 llibres de relats eròtics. L'obra que acabem de publicar ha estat traduïda a dotze llengües més. Aquest és el segon llibre que publiquem de Marie Grey. El primer va ser Historias para ruborizarse que ha tingut una bona acceptació en el mercat, cosa que ens va portar a decidir-nos per publicar un segon llibre d'aquesta autora que per casualitat vam descobrir fa tres any a la Fira de Frankfurt.

4 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

felitats doncs

Anònim ha dit...

felicitats! l'editor que fa d'escriptor i que torna a editar!

un conte redó!

:D

J.M. ha dit...

Felicitats. Sembla interessant.

Unknown ha dit...

Bo!