1/3/09

El futur de l'edició independent

Quan vam presentar el projecte Edi.cat (Angle, Bromera i Cossetània) vam anunciar que teníem previst organitzar una jornada per reflexionar sobre l'edició independent. La jornada es portarà a terme el proper dia 11 de març a la sala d'actes del Gremi d'Editors de Catalunya (carrer València, 279). Aquest és el programa:
9.45 h. Presentació i benvinguda
10.00 h Conferència: ELS EDITORS DEL FUTUR, a càrrec de Vicent Partal, periodista i director de VILAWEB.
10.45 h Conferència: TECNOLOGIA TRIBAL I COOPERATIVISME MULTICEL·LULAR (O COM SOBREVIURE AL MERCAT), a càrrec de Julián Viñuales, editor de GLOBAL RHYTHM PRESS i cofundador de CONTEXTO.
11,30 h. Descans
12,00 h. Conferència: EL NUEVO PARADIGMA DEL LIBRO, a càrrec de Francisco Javier Jiménez, escriptor i editor, coresponsable del bloc del mateix nom, capdavanter en l’estudi de la renovació tecnològica del llibre, ens aportarà la seva visió sobre el futur de l’edició.
12,45 h. Taula rodona: EL FUTUR DELS EDITORS INDEPENDENTS amb la participació de: Rafel Català (Rafael Dalmau Editor), Josep Cots (Edicions de 1984), Jordi Fernando (Editorial Meteora) i Ernest Folch (Ara Llibres).
14,00 h. Cloenda de la jornada a càrrec del Secretari de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Eduard Voltas.
L'assistència a la jornada és gratuïta però si hi esteu interessats cal que envieu un correu electrònic a info@edi.cat confirmant la vostra assistència.
Podeu descarregar-vos el programa de les jornades aquí