8/3/09

De presentacions multitudinàries

Les presentacions de l'Àvia Remei sempre acaben sent un esdeveniment amb sorpreses incloses i acostumen a caracteritzar-se per les nombroses persones que hi assisteixen. Dijous, a Mataró, la seva ciutat que tant estima, tal com va recordar en diverses vegades en el transcurs de l'acte, la Remei Ribas va sentir-se acompanyada per nombrosos amics i amigues que no es van voler perdre's la primera estrena del seu nou llibre "Els millors plats de l'Àvia Remei".
El periodista de TV3 i amic de la família de l'Àvia Remei, Espertac Peran, va ser qui va conduir la presentació que va començar amb tots els assistents a l'acte amb un barret de cuiner al cap. De fet, Espertac Peran que va ser qui a Ràdio Argentona va fer debutar l'Àvia Remei en un mitjà de comunicació, ha presentat tots els altres llibres de l'Àvia Remei en les seves respectives estrenes que s'han fet sempre a la llibreria Robafaves de Mataró.
L'Àvia Remei estava dijous contenta i a la vegada emocionada. Possiblement va ser de totes les presentacions que hem fet fins ara la que vaig veure que seguia amb més emoció. Gran comunicadora va voler parlar amb tothom, va signar llibres, va conversar sobre cuina, va donar consells, va explicar com fer algunes de les receptes del llibre; en definitiva, va ser un acte a l'estil personal propi de l'Àvia Remei, que va finalitzar, com acostuma a ser amb ella amb una degustació d'alguna de les seves elaboracions, en aquest cas uns excel·lents bombons de xocolata. Més informació de l'acte en aquest post de la Sala de Premsa de Cossetània.

D'Edi.cat i la jornada sobre l'edició independent
En aquest recent post, anunciava la jornada sobre l'edició independent que hem organitzat des d'Edi.cat. L'acceptació per part d'editors i d'altres persones relacionades en el món dels llibres ha estat superior a la que preveiem i hem hagut de canviar la seva ubicació per poder tenir una sala amb més aforament. D'aquesta manera, en lloc de portar-se a terme a la sala d'actes del Gremi d'Editors, se celebrarà al Palau March, a la seu del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, a la Rambla de Santa Mònica, 8. Poc a poc, el projectes d'Edi.cat van concretant-se. L'anunciat portal de venda de llibres electrònics està a punt de posar-se en funcionament després d'haver-lo tingut tot el mes de febrer en període de proves i haver hagut de superar tots els problemes que es troben quan un és pioner en un nou món on no hi ha pràcticament gens experiència. De moment, els llibres es comercialitzaran en el format mobipocket, que és el format que llegeixen els lectors que es comercialitzen a l'Estat espanyol en diverses llibreries com iLiad i Cybook; però està previst també que el portal incorpori el format epub, que és el que utilitza el Sony Reader. D'aquesta manera, quan Sony comenci a comercialitzar a l'Estat espanyol el seu lector electrònic, des d'Edi.cat incorporarem al portal els llibres amb format epub. Aquest mes de març el portal començarà a funcionar. En seguirem parlant en aquest bloc.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tambe podeu trovar ereader Sony a Mataro a http://www.kakabi.com.

Anònim ha dit...

Tambe podeu trobar el Sony prs 505 y el prs 700 tactil a http://www.todoumpc.com y tots els seus accessoris.

Salutacions companys.