27/7/09

Temps per planificar

Sovint el neguit del dia a dia et deixa poc temps per planificar projectes de futur a mig i llarg termini. És per això que una vegada passat Sant Jordi i especialment els mesos de maig, juny i juliol els aprofitem per analitzar projectes a realitzar de cara el futur i enguany no ha estat una excepció. La propera primavera es veurà realitat un dels temes que feia temps que treballàvem i que ara hem pogut concretar, però que encara és aviat per parlar-ne.
De fet, el mes de juliol el ritme de presentacions és molt menor al d'altres èpoques de l'any. És també temps per preparar les presentacions de la campanya de tardor i per també fer gestions per concretar l'agenda de la Fira de Frankfurt que a hores d'ara ja té força visites fixades. Després al setembre ja hi ha qui té les agendes molt plenes i no és possible encabir-hi un forat.
La tornada de vacances és cada any un no parar. Tenim un bon nombre de novetats preparades de les quals en parlaré en un proper post, i el Liber i la Fira de Frankfurt a tocar. Llavors el neguit diari et deixa poc temps per poder planificar qüestions amb tranquil·litat; per tant és bo aprofitar aquest mesos després de Sant Jordi per poder-ho fer.