25/10/09

La única col·lecció de llibres de cuina il·lustrats en català

El Josep Borrell, fotògraf de la col·lecció Amb gust a Mediterrari, em va fer un suggeriment en la presentació del llibre Aperitius i tapes. Capricis del sentit, que vam fer aquesta setmana:
- Jordi, hauríeu de fer una cosa, en algun lloc del llibre hi haurien de sortir el altres títols de la col·lecció.
- Ostres, quina error - li vaig contestar jo -. I tant que sí. I com és que no surt? És clar, ja sé on s'origina del descuit. Aquest llibre és en tapa dura i no té solapes i aquesta informació sempre la posem en les solapes de darrera del llibre, però hi ha solucions per fer-ho. Gràcies per fer-nos-en adonar, ja que el millor lloc on es pot es fer promoció de la resta de llibres de la col·lecció és en els propis llibres i a més ens interessa vendre col·lecció, ja aquesta és la única col·lecció de llibres de cuina il·lustrats en català.
L'endemà mateix ja vam estar parlant de resoldre-ho pel proper títol que serà el de sopes i cremes. La col·lecció fa goig. A la taula de la presentació on es venien els títols exposats es podia comprovar amb satisfacció tant nostra com dels dos autors, la Mariona Quadrada i el Pep Borrell el goig que feien. A més són llibres vistosos amb excel·lents fotografies, amb receptes redactades amb l'estil entenedor i planer de la Mariona. Ens interessa que la gent que compri un llibre d'aquests vulgui els altres perquè valen la pena. A més, en el panorama literari en castellà hi ha moltes col·leccions de llibres de cuina amb fotografies en color, però aquesta és la única que hi ha al mercat en català i potser aquest fet no l'hem destacat encara prou.