27/3/08

L'esprint abans de Sant Jordi

Passats els dies de Setmana Santa, l'horitzó dibuixa les darrers setmanes abans de Sant Jordi, el darrer esprint abans del Dia del Llibre. Miro el calendari de presentacions que està tot atapeït d'actes per acabar de presentar les novetats i organitzar les darreres presentacions.
Amb el temps hem après que cal tenir les novetats de Sant Jordi abans de Sant Josep, o sigui que si volem poder treballar correctament la distribució i la promoció hem de tenir els llibres editats ben bé un més abans del Dia del Llibre.
Fa uns dies ens van arribar les dues darreres novetats que són dues apostes importants per a l'editorial. Per una banda el llibre, L'entorn: Joan Laporta en la lluita pel poder, de la col·lecció Fora de Joc, una aposta de l'editorial per publicar assaig esportiu. El llibre d'Àlex Santos tracta tots el moviments que va fer el mandatari blaugrana fins arribar a la presidència del Barça i la seva trajectòria com a president del club blaugrana. De moment, s'ha fet una bon posicionament de la novetat. Avui dijous fem la presentació pels mitjans de comunicació.
I també una altre novetats interessant: Cels de safir, en què l'autor fa un repàs de les expedicions catalanes més emblemàtiques als catorze cims de més de vuit mil metres. Edu Sallent, l'autor de l'0bra, incorpora un nou títol a la narrativa de muntanya, un línia estratègica molt important per l'editorial que complementa l'oferta de llibres de guies d'excursions i de viatges de Cossetània. Un bon llibre ben documentat i ben narrat.
Acabem també de concretar la promoció dels nostres llibres, com les falques radiofòniques que s'emetran a RAC1 a partir del dia 7 de d'abril dels llibres L'entorn: Joan Laporta en la lluita pel poder, d'Àlex Santos; Amanides. La frescor de la terra, de Mariona Quadrada, i La cabana, de Josep Gironès.
Queden dies intensos amb presentacions als mitjans de comunicació, als llibreters, etc., o perfilar les signatures de llibres per la diada de Sant Jordi. Cada any és reviure amb intensitat una diada en què el llibre és el protagonista de l'actualitat del nostre país, i és un esforç que fem amb il·lusió tots els editors.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Per cert, ara que estem a les portes de Sant Jordi, i per als que ens agrada llegir i escriure, crec que es interessant la celebració del segon certàmen de relat curt que organitza TMB.

La página web es tmbpledhistories.com. A mes, també hi ha un concurs de novela infantil.