5/11/09

El llibre de la Marató de TV3

Un dels fruits de l'aliança comercial entre Angle Editorial, Bromera i Cossetània es podrà visualitzar properament amb l'edició conjunta enguany d'El llibre de la Marató de TV3, que es dedica a les malalties minoritàries. El repte que ens va proposar el canal públic de televisió català el vam assumir amb la voluntat de poder col·laborar amb aquesta iniciativa. Enguany, serà el segon que es publica un llibre al voltant de la Marató. L'any passat el va publicar Columna.
La intenció és recollir els màxims fons possibles per la causa que protagonitza la Marató. Per poder-ho aconseguir ha calgut la col·laboració dels autors i de diverses empreses perquè uns escrivissin els seus relats sense cobrar ni cinc i les altres perquè ens oferissin gratuïtament el paper o el procés industrial també sense cobrar. Al final i amb un any de crisi dura com aquest en què les economies industrials no estan per gaires alegries, s'ha pogut aconseguir tot plegat i que el llibre s'hagi pogut editar.
L'obra en què hi han participat els autors Manuel Baixauli, Lolita Bosch, Esperança Camps, Andreu Martín, Quim Monzó, Màrius Serra, Jordi Sierra i Fabra, Rafael Vallbona i Eloi Vila sortirà al mercat d'aquí a un parell de setmanes a un preu molt assequible, com l'any passat, de 9 euros. Comprar aquest llibre és una excel·lent manera de col·laborar amb els objectius solidaris de la Marató de TV3.
Acompanyo el post, la fitxa tècnica del llibre, que aquesta setmana ha començat a repartir-se a través de la xarxa comercial del nostre distribuidor l'Arc de Berà.

1 comentari:

Rafael Vallbona ha dit...

Ha estat un plaer col·laborar en aquest llibre; per la causa, pels promotors i pels companys autors.
Gràcies a tothom.
I SOBRETOT, COMPREU EL LLIBRE, REGALEU-LO I DIGUEU ALS VOSTRES AMICS, PARENTS I AMANTS QUE EL COMPRIN