1/6/07

132 escriptors convidats a la Fira de Frankfurt

Llegeixo al Canal Lletres de Vilaweb que ja s'ha desvetllat el nombre d'escriptors convidats a Frankfurt, cosa que pel que sembla preocupava a l'opinió pública i als polítics. Aquesta és la notícia:
"Ja ho va avançar Josep Lluís Carod-Rovira dimecres al Parlament: seran 132 escriptors convidats a la fira de Frankfurt a l'octubre. A aquests s'hi sumaran els autors que hi aniran convidats per les seves respectives editorials. A més, l'Institut Ramon Llull ha fet públic que també convidarà 689 artistes (arts plàstiques, música, teatre, dansa...), que participaran en els actes de la cultura catalana a la ciutat alemanya.
Així mateix, el Llull ha anunciat que serà Imma Monsó l’encarregada de fer una glossa de la literatura catalana durant la presentació oficial del programa el dia 13 de juny a Frankfurt."
Només una cosa, la Fira de Frankfurt és una fira d'editors i pel que veig el nombre d'aquests que hi anirà preocupa en general poc a l'opinió pública i als polítics. Seria interessant saber si a causa de ser la cultura catalana la convidada d'honor a la Fira de Frankfurt hi assistiran un major nombre d'editors i d'agents literaris catalans.