15/6/07

Jornades Argumenta, aquest cap de setmana a Vilanova

Aquest dissabte dia 16 i el diumenge dia 17 se celebraran al Foment Vilanoví de Vilanova i la Geltrú les "Jornades Argumenta. Debats i propostes culturals". Aquest és el propòsit dels seus promotors:

"Organitzades per l’equip de persones que hi ha rere el projecte col·lectiu Argumenta, aquestes jornades, que són obertes a tothom, aspiren a fer conèixer la col·lecció d’assaig editada per El Cep i la Nansa de Vilanova i la Geltrú i, alhora, fer una aturada reflexiva, un punt d’inflexió compartit amb els lectors, per a la continuïtat del projecte editorial. Amb aquest propòsit, hem convidat diverses persones, acreditades en els àmbits respectius, perquè de manera distesa i lliure, indagatòria i crítica, seguint la línia oberta per la col·lecció Argumenta, ens acompanyin en el debat d’idees per argumentar i proposar alternatives als grans reptes de la societat i la cultura catalanes del segle XXI."


Estan previstes tot una sèrie de taules rodones, una de les quals tractarà sobre l'edició. Serà a les 6 de la tarda del dissabte i hi participaran Ernest Folch (editor d’Ara Llibres), Oriol Izquierdo (director de la Institució de les Lletres Catalanes) i un servidor Jordi Ferré (editor de Cossetània). Moderarà: Josep Lluch (cap de redacció del Grup 62). La totalitat del programa es pot consultar en aquesta adreça. És molt interessant.