29/11/08

"De tard en tard" a icat fm

Jordi Cervera ha realitzat una crònica sobre el bloc "De tard en tard" a icat fm. La crònica es pot escoltar a la secció Llibres del web d'icat fm on també s'hi reprodueix el text:. Vull agraïr Jordi Cervera per haver-se fixat en el meu bloc per al seu espai. Reprodueixo el text que es pot escoltar i llegir a icat fm:
En la nostra ruta habitual pels blogs avui marxem cap a l'Alt Camp. Allà hi ha la residència física del blog "De tard en tard", el treball a la xarxa de Jordi Ferré, l'editor de Cossetània.
La passió blogaire del Jordi va arrencar fa gairebé un any i mig, a l'estiu del 2007, i a partir d'aquell moment el seu quadern d'internet s'ha convertit en una bona brúixola per establir el rumb de la seva editorial i del panorama literari a Catalunya en general i a les comarques tarragonines en particular. En aquest sentit val la pena tenir present que Cossetània s'ha convertit en un autèntic referent i que gràcies a una tasca sòlida i discreta s'ha fet un forat entre les grans editorials del país.
Però no us penseu que el blog és un espai de propaganda del seu segell. "De tard en tard" és el batec del seu protagonista, les sensacions que li provoca la seva activitat editorial, les presentacions, el contacte amb els autors i amb el públic lector, els actes relacionats amb la professió i també l'estat real del dia a dia. Defugint l'erudició i els tecnicismes, el blog del Jordi ens acosta la vitalitat del sector a casa nostra i, tot resseguint el seu catàleg, ens permet descobrir la veu real dels protagonistes que hi ha al darrere de cada llibre que publiquen.
"De tard en tard", el blog de Jordi Ferré.