28/11/08

Desè aniversari d'Arola Editors

Entre el seminari sobre Carles Cardó, les Jornades sobre Narcís Oller i la presentació d'Edi.cat no havia tingut temps de parlar d'un aniversari que no vull que se'm passi per alt i es que el passat 14 de novembre Arola Editors va celebrar la festa del seu desè aniversari. Vaig poder-hi treure el cap entre la presentació d'un nou volum de la Història de Valls i un sopar amb companys de Cossetània. En un dels refugis del Port de Tarragona els amics d'Arola van celebrar el seu aniversari en una festa multitudinària on autors, amics i moltes persones relacionades amb món de la cultura van voler estar al costat dels editors tarragonins en tan assenyalada data.
Amb Arola Editors i amb les persones que dirigeixen l'editorial, els germans Alfred i Fèlix Arola, hem tingut gairebé des del començament d'ambdues editorials molta relació. Amb ells ja fa anys que fem la presentació conjunta de les nostres novetats per Sant Jordi, hem anat a fires junts (Liber, Saló del Llibre) i som socis amb la gestió de les Publicacions de la Universitat Rovira Virgila. Arola forma part del què en diuen els "editors perifèrics": aquells que des de comarques estan fent una interessant aportació cultural al món editorial del nostre país.
Als amics d'Arola, en particular a l'Alfred i al Fèlix, i a tots els seus col·laboradors: Per molts anys!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Apa company, quin bon cabàs de flors et van tirar ahir al teu bloc, els Cat Radio ,. I és que qui val, val..
Salut company
Manel, el del Pla

Anònim ha dit...

Gràcies company. Aquest cap de setmana ho reproduiré al bloc. La veritat és que el Jordi Cervera m'ha deixat molt bé, cosa que li ho agraeixo molt.